Neogen advies RSSHelp! Waarom verlies ik zoveel haar na de zwangerschap?

Tijdens je zwangerschap kan je genieten van een mooie en volle haardos. Na de zwangerschap kan je een deel van die haren plots verliezen. Meestal gebeurt dit enkele maanden na de bevalling. De voornaamste oorzaak is een hormonale verandering, maar ook stress, vermoeidheid en voeding spelen een rol. De hoeveelheid haar dat je verliest en ook hoelang het haarverlies duurt, is bij iedereen verschillend. Gelukkig zijn er heel wat dingen die je kan doen om de haaruitval tot een minimum te beperken!

Lees verderOptimale haarverzorging in de winter

In de winter duffelen we onszelf in warme kleren en geven we onze huid extra verzorging, maar vaak vergeten we aandacht te schenken aan onze haren. Gevolg: broos, dof, droog en statisch haar... Help!Lees hieronder hoe je jouw lokken stralend kan houden tijdens de wintermaanden!

Lees verderLess hair? We care!

Alopecia evenement brengt mensen met haarverlies samen. "Het Less Hair? We Care! event leert me dat de problematiek rond alopecia sterk leeft in de Belgische gemeenschap. Fagron slaagt erin om patiënten en professionals samen te brengen." Lees hier alles over het Less hair? We Care! evenement 2019.

Lees verder